Browwaxbar - Waxing - Pedicure - Tanning - Facials - Nails   

Roeselaarsestraat 111, 8870 Izegem - 0498 973 976

Instituut Crème de la Crème

MICROBLADING

Wenkbrauwen hebben altijd al een belangrijke rol in onze beautyroutine gespeeld. Van superdunne ‘highbrows’ van de ninetees tot de Cara delavigne brows van nu. Maar als je iets té enthousiast je pincet hebt gebruikt en nu overgebleven bent met Pencil Thin wenkbrauwen á la Pamela Anderson? Dan is de microblading misschien wel iets voor jou. Zo hoef je niet iedere ochtend een half uur voor de spiegel te staan om je wenkies in te vullen.
Wat is microblading?

Microblading is een techniek voor het handmatig aanbrengen van SEMI permanente make up bij de wenkbrauwen.


Hoe verloopt de behandeling bij Brow wax bar?

We starten met een intake gesprekje, zodat je alle vragen kan stellen die er zijn. Ook langs onze kant moeten wij een paar dingen over je gezondheid kennen alvorens we starten. Ben je van alles op de hoogte en wil je er graag mee doorgaan dan maken we 3 afspraken.

  • Het shapen en epileren van je huidige wenkbrauw
  • 2 dagen later je eerste sessie microblading
  • 4-6weken later je 2e sessie microblading, indien je niet binnen deze termijn terugkomt kunnen wij geen langdurig, mooi resultaat garanderen.

Hoe werkt het?

In tegenstelling tot vroeger worden er flinterdunne lijntjes in de vorm van een haartje aangebracht met een mesje en natuurlijke pigmenten. Iedereen is natuurlijk anders en niet iedere wenkbrauw is hetzelfde. Daarom wordt er eerst een wenkbrauwvorm getekend met verwijderbare pen. Als de juiste vorm bepaald is, wordt er verdovende crème aangebracht om pijn te minimaliseren. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een heel fijn mesje zijn de haartjes dun, precies en haar-like en die worden dan als een soort tattoo één voor één getekend.


Bij de boeking van deze afspraken betaal je een voorschot van 100€.
Bij de afspraak voor het epileren betaal je 45€.
Bij de eerste microblading betaal je de resterende 200€.
Je 2e sessie microblading zit in de totaal prijs inbegrepen. Dus hoef je hiervoor niets meer te betalen.


Let op: kom je één van de gemaakte afspraken niet na ben je het reeds betaalde deel kwijt.


Wij voorzien 1 uur tijd om de behandeling tot in de perfectie af te leveren en verwachten dat van onze klanten ook. Alleen zo kunnen wij een mooi resultaat garanderen.

Het reserveren van een intake gesprek kan je via onze online agenda. Hiervoor betaal €15, indien je verder gaat met de behandelingen dan brengen we dit bedrag in mindering van het totaal bedrag.